суббота, 12 января 2019 г.

Рефлексія 9-10-11

День пройшов вдало, а тому що все почалося з гри "Бібіті-бібіті-бом. "А в народі кажуть, " як зустрінеш день, то так його і проведеш". От і для мене він пройшов гарно, а все тому, що викладачі  п. Ганна та п.Ніна внесли позитив у нашу роботу. Я багато взяла для себе, буду використовувати в  своїй роботі. З командою викладачів та з моїми колегами було працювати комфортно. Дякую Всім! 

пятница, 11 января 2019 г.

Модуль 7-8



Для мене день був напружений через велику кількість інформації. Я навчилася писати коментарі, створювати учнівську роботу у вигляді презентації. Мені дуже сподобалась робота з оцінюванням учнівських робіт, сподобалась робота з бібліотекою оцінювання.Та все ж я не справилась повністю з презентацією, яку потрібно допрацювати (створити діаграму).


  Я всім дякую за співпрацю, бажаю сил та натхнення.


  Мої дорогі  колеги! Ваша підтримка допомогла  мені "взяти себе в рученята" і я закінчила уже створення діаграми. Дякую Всім! Всім!Всім!
                                                                             

                            Час     20 : 50

четверг, 10 января 2019 г.

Модуль 4-5




      Сьогодні день для мене пройшов вдало. На занятті я навчилася створювати ЗХД - таблиці, познайомилася з створенням організаційної діаграми. Я прослухала інструкцію про авторські права та критичне оцінювання ресурсів інтернету. Я добре зрозуміла та навчилася створювати опитувальник для учнів (батьків) та створення презентації для учнів.

  Та все ж мені потрібно гарно опрацювати матеріали про авторське право та критичне оцінювання. Дуже подобається мені оригінальне проведення ранкової зарядки та об'єднання у малі групи.
Всім учасникам бажаю невичерпної енергії, здоров'я та спокійної ночі!

среда, 9 января 2019 г.

Модуль 1-3 Рефлексія

Під час проведення тренінгу  мені було цікаво, вразило те, що створення проекту - це дуже клопітка робота.
Необхідно приділити більше часу творчій роботі учнів.
 Я хочу навчитися створювати портфоліо, удосконалити  свою   роботу з використання ІКТ...
Всі набуті знання я хочу використати в своїй педагогічній роботі.
Цілі:


  • Створити папку "Портфоліо" для зберігання матеріалів власного проекту;
  • Дізнатися, як можна ефективно використовувати інформаційно - комунікаційні технології для підтримки та оцінювання процесу навчання учнів.
  • Рефлексія 9-10-11 День пройшов вдало, а тому що все почалося з гри "Бібіті-бібіті-бом. "А в народі кажуть, " як зустрінеш ...